Selecteer een pagina

Beeldend kunstenaar Jackie Sleper geeft op vrijdag 12 januari 2018 om 20.00 uur een lezing over haar onlangs verschenen boek Isola, dat een overzicht bevat van haar kleurrijke collages die zij de afgelopen twintig jaar maakte. Na afloop van de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen en het boek door haar te laten signeren. De collages zijn vanaf dinsdag 9 januari tot en met dinsdag 6 maart bij Bouwman Boeken te zien.

Ingmar Heytze, onder de indruk van Jackies werk, schreef over Isola: ‘Alle collages van Jackie Sleper zijn vensters op andere werelden. Ze zijn mooi, kleurrijk, divers en rijk gevuld. (…) Vakantiefoto’s van een reis naar binnen, in de fantasie, waar alles kan en alles mag. Waar kun je immers meer jezelf zijn dan in jezelf.’
De titel Isola refereert aan het dorp Isola, hoog in de bergen van de Franse Alpes-Maritimes, waar Sleper zich van tijd tot tijd terugtrekt in haar atelier om ongestoord te kunnen werken, onder andere aan haar collages. Ze vertellen over haar leven en reizen en zijn te beschouwen als haar dagboeken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over bovenstaande blog? Neem gerust contact met mij op.