Selecteer een pagina

LEVENDIGE KUNST

Op Masters of LXRY valt dit jaar weer veel te beleven. En niet alleen op het podium of in het pop-up sterrenrestaurant M21, maar ook op de stands van de deelnemers. Zie bijvoorbeeld de The Green Contractors, die kunstenares Jackie Sleper bij het evenement betrekken. Op zondag 10 december zal zij namelijk om 15:00 uur haar nieuwe boek Isola lanceren op de stand van de tuinspecialisten. Ook is het kunstwerk Gentle te bewonderen. Dit betreft een olifant die ongetwijfeld mooi zal staan in elke tuin. The Green Contractors zijn groot fan van Sleper, die tevens hielp met de totstandkoming van de stand.

THE GREEN CONTRACTORS

The Green Contractors ontfermen zich over elk proces in tuinen: ontwerp, aanleg en onderhoud. Omdat een zorgvuldig gebouwd droomhuis een net zo zorgvuldig gebouwde droomtuin verdient. Of je nu houdt van een Engelse tuin die lijkt op een romantisch park met vijver en appelbomen of juist een ruimtelijke, minimalistische tuin met een stoere lounge. Alles is tegenwoordig mogelijk voor een groen rijkdom. Met twintig jaar ervaring binnen- en buiten de grens fungeren de medewerkers als echte ‘bomen-matchmakers’. Dat betekent dat ze ook de mooiste subtropische en exotische details kunnen regelen. Dus wil je bijvoorbeeld een 200-jarige plataan uit Spanje laten overkomen? Geen enkel probleem.

GROENE OMGEVING OP MASTERS OF LXRY

The Green Contractors zullen ons ook dit jaar weer met een ware tuinbeleving verbazen tijdens Masters of LXRY. Dus je kunt afstevenen op de groene oase die op dit grootste premium lifestyle-event van Europa te zien is. Masters of LXRY wordt overigens van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over bovenstaande blog? Neem gerust contact met mij op.